Chocolade fondue (magnetron)
Aantal personen: 4
Ingrediënten
Stukjes fruit als aardbeien, ananas, kiwi, blauwe bessen.
300 g chocolade couverture melk of puur
1 dl room
2 el cognac
cake in brunoise
Bereiden
- De chocolade in stukjes breken, en met de room in een schaaltje doen.
- Onafgedekt in 2-4 minuten op 100 procent heet laten worden.
- Iedere minuut goed roeren.
- Als de fondue te dik is, kan er nog wat room worden doorgeroerd.
- Tot slot de cognac toevoegen.
- De fondue op een waxinelichtje warm houden en om en om een stukje fruit, cake of marshmellow in de warme fondue dopen.
Reacties
Nog geen reacties, wees de eerste!
Laat je reactie achter
Dit vind je misschien ook lekkere recepten
Hazelnootparfait
Karamelparfait met spekkoek en sherrycreme
Appelstrudel met vanilleijs
Witte chocolade ijs met basilicum
Gepofte appel met bokbier-karamel